Mustaherukka-kermajäätelö

Uusimmat reseptit
Advertising information
Tämä upean makuinen kermajäätelö kätkee sisäänsä herkullista mustaherukkaa. En pysty riittävästi kehumaan miten ihanalta tämä maistuu. Siksi. Kokeile itse!
Mustaherukka-kermajäätelö
4-6 annosta
5 dl kuohukermaa
5 munankeltuaista
1 dl glukoosisiirappia
1 dl ruokokidesokeria
2 tl vaniljasokeria
2 rkl Siro erikoishienoa sokeria
Mustaherukkaraita:
100 g pakastemustaherukoita
½ dl hyytelösokeri Multia
200 g maustamatonta tuorejuustoa
Vatkaa kuohukerma vaahdoksi.
Erottele munankeltuaiset kulhoon ja mittaa joukkoon glukoosisiirappi, ruokokidesokeri, vaniljasokeri ja Siro sokeri.
Vatkaa seos kuohkeaksi vaahdoksi.
Yhdistä vaahdot ja laita leivontakulhossa kelmulla tai foliolla suojattuna pakastimeen.
Vatkaa muutaman kerran pakastuksen alkuvaiheessa.
Voit laittaa seoksen myös jäätelökoneeseen halutessasi.
Valmista mustaherukkaraita kun jäätelö on vielä rakenteeltaan pehmeää.
Mittaa mustaherukat kasariin yhdessä hyytelösokeri Multin kanssa.
Keitä miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia välillä sekoitellen. Jäähdytä.
Vatkaa mustaherukat ja tuorejuusto keskenään.
Sekoita raita jäätelön joukkoon lusikalla tai haarukalla kevyesti käännellen.
Anna jäätelön jähmettyä pakastimessa.
Pyöritä palloiksi ja nauti!
Huom! Tämä resepti löytyy myös Dansukker-sivustolta.