Mokkajäätelö
Uusimmat reseptit
Advertising information
Tämä jäätelö on valmistettu Philipsin jäätelökoneella.
Nyt kun laite on olemassa, olen päättänyt, että sen käytöstä pitää vain tehdä rutiini.
Kun kylmäpatruunaa säilyttää aina käytön jälkeen pestynä pakastimessa, voi jäätelön laittaa valmistumaan milloin tahansa.
Ainesten varaamiseen ei juuri aikaa tarvitse varata.
Jäätelökone päälle ja vaikka saunomaan, sitten vain herkuttelemaan itse tehdyllä jäätelöllä.
Oma huomioni muutaman kerran käytön jälkeen on, että jäätelömassa kannattaa pakastaa hetkeksi ennen tarjoilua, jotta lopputulosesta saa jäätelön, joka vastaa rakenteeltaan kaupan jäätelöä.
Mokkajäätelö n. 4 annosta
3 keltuaista
100 g sokeria
10 g vaniljasokeria
2 dl täysmaitoa
2 1/2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta tai kermaa
mokka-aromia varovasti annostellen tai muutama lusikallinen vahvaa kahvia
Vaahdota keltuaiset ja sokerit kuohkeaksi, lisää maito koko ajan sekoittaen.
Vaahdota vaniljakastike tai kerma vaahdoksi, yhdistä ainekset, sekoita tasaiseksi ja kaada jäätelökoneeseen.
Kytke laitteeseen virta ja anna massan pyöriä koneessa noin 40-50 minuuttia.
Mikäli haluat kiinteämpää jäätelöä, pakasta massa hetkeksi tai yön yli.
Tarjoa lisäksi suklaakastiketta.