Marianne-jäädyke

  • 20 min Työaika
  • 12 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Mariannejäädyke
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

173 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Marianne-jäädyke on joulupöydän klassikkojälkiruoka. Toki tätä helposti tuunattavaa herkkua voi nauttia milloin vain.

Advertising information

Ainekset

6-8 annosta
  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 kananmunaa
  • 2 rkl sokeria
  • 100-200 g Mariannekarkkeja rouheena

Valmistusohje

  • Vatkaa kerma ja 1 rkl sokeria vaahdoksi.
  • Vatkaa kananmunat ja 1 rkl sokeria vaahdoksi. Yhdistä vaahdot ja niiden joukkoon murskatut mariannekarkit.
  • Kaada seos jäädyke- tai kakkuvuokaan. Voit vuorata kakkuvuoan kelmulla, niin saat jäädykkeen takuuvarmasti siististi irti vuoasta.
  • Laita marianne-jäädyke pakastimeen muutamaksi tunniksi tai yön yli. Hyvin suojattuna jäädyke säilyy pakastimessa hyvänä useita viikkoja.
  • Vinkki! Tämän ohjeen mukaan saat helposti eri makuisia jäädykkeitä. Kokeile liköörejä, hilloja, suklaarouhetta, kaakaojauhetta ja tuoreita marjoja.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä