Marianne-jäädyke
- 20 min Työaika
- 12 h Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
6-8 annosta
- 2 dl kuohukermaa
- 2 kananmunaa
- 2 rkl sokeria
- 100-200 g Mariannekarkkeja rouheena
Valmistusohje
- Vatkaa kerma ja 1 rkl sokeria vaahdoksi.
- Vatkaa kananmunat ja 1 rkl sokeria vaahdoksi. Yhdistä vaahdot ja niiden joukkoon murskatut mariannekarkit.
- Kaada seos jäädyke- tai kakkuvuokaan. Voit vuorata kakkuvuoan kelmulla, niin saat jäädykkeen takuuvarmasti siististi irti vuoasta.
- Laita marianne-jäädyke pakastimeen muutamaksi tunniksi tai yön yli. Hyvin suojattuna jäädyke säilyy pakastimessa hyvänä useita viikkoja.
- Vinkki! Tämän ohjeen mukaan saat helposti eri makuisia jäädykkeitä. Kokeile liköörejä, hilloja, suklaarouhetta, kaakaojauhetta ja tuoreita marjoja.