Mansikka-basilikasorbetti

  • 15 min Työaika
  • 12 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

5 arvostelua. Keskiarvo: 4.4/5

Ei arvosteluja

Bonne logo vaalea Bonne logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 2 kananmunanvalkuainen
  • ½-1 dl tomusokeri
  • ½ dl basilika
  • 250 g Bonne mansikkasose
  • 2 dl tuore mansikka

Ihanan mansikkasorbetin valmistus on helppoa! Bonnen sataprosenttisia hedelmä- ja marjasoseita käyttäessä voit valmistaa aina juuri sen makuista sorbettia kuin tahdot. Voit täydentää sorbetteja myös marjoilla, mutta se ei ole lainkaan välttämätöntä. Tämä herkullinen sorbetti saa trendikkään makulisän tuoreesta basilikasta.

Mansikka-basilikasorbetti
2-4 annosta

2 kananmunavalkuaista
½-1 dl tomusokeria
½ dl hienonnettua basilikaa
250 g Bonne Mansikkasosetta
(2 dl mansikoita pieninä kuutioina)

Mansikka-sorbetti

Vaahdota munanvalkuaiset valkoiseksi vaahdoksi. Vatkaa joukkoon tomusokeri ja hienonnettu basilika sekä Bonne Mansikkasose. Voit halutessasi pilkkoa joukkoon myös pieniä mansikkapaloja. Laita seos foliolla suojattuna pakastimeen ja vatkaa puolen tunnin välein muutaman kerran, jos mahdollista. Sorbetti on valmis seuraavana päivänä. Ota jäätelöpallolla palloja ja tarjoa Bonne Mansikkasoseen kanssa.

Vinkki!
Kokeile myös muilla Bonne marja- ja hedelmäsoseilla.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä