Mansikka-basilikasorbetti

  • 15 min Työaika
  • 12 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso

2 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Bonne logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen

Advertising information

Mainos päättyy, resepti jatkuu

Ainekset

4 annosta
  • 2 kananmunanvalkuainen
  • ½-1 dl tomusokeri
  • ½ dl basilika
  • 250 g Bonne mansikkasose
  • 2 dl tuore mansikka
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu

Ihanan mansikkasorbetin valmistus on helppoa! Bonnen sataprosenttisia hedelmä- ja marjasoseita käyttäessä voit valmistaa aina juuri sen makuista sorbettia kuin tahdot. Voit täydentää sorbetteja myös marjoilla, mutta se ei ole lainkaan välttämätöntä. Tämä herkullinen sorbetti saa trendikkään makulisän tuoreesta basilikasta.

Mansikka-basilikasorbetti
2-4 annosta

2 kananmunavalkuaista
½-1 dl tomusokeria
½ dl hienonnettua basilikaa
250 g Bonne Mansikkasosetta
(2 dl mansikoita pieninä kuutioina)

Mansikka-sorbetti

Vaahdota munanvalkuaiset valkoiseksi vaahdoksi. Vatkaa joukkoon tomusokeri ja hienonnettu basilika sekä Bonne Mansikkasose. Voit halutessasi pilkkoa joukkoon myös pieniä mansikkapaloja. Laita seos foliolla suojattuna pakastimeen ja vatkaa puolen tunnin välein muutaman kerran, jos mahdollista. Sorbetti on valmis seuraavana päivänä. Ota jäätelöpallolla palloja ja tarjoa Bonne Mansikkasoseen kanssa.

Vinkki!
Kokeile myös muilla Bonne marja- ja hedelmäsoseilla.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: