Mangojäädyke

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

6 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Lempeä mangojäädyke on ihastuttava kevään jälkiruoka, joka soveltuu erinomaisesti myös pääsiäisjälkiruoaksi tai kahvipöydän herkuksi.

Mangojäädyke
10 annosta

5 dl kuohukermaa
4 munankeltuaista
½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
500 g mangososetta (sokeroimaton)
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Koristeluun:
(mangososetta)

Vaahdota kuohukerma.
Vatkaa munankeltuaiset ja Siro sokeri vaahdoksi. Lisää glukoosisiirappi vatkaten.
Yhdistä vaahdot, mangosose ja vaniljasokeri.
Tarkista maku.
Kaada seos jäädykevuokaan tai silikoniseen kakkuvuokaan.
Laita pakastimeen yön yli.
Kumoa tarjoiluvadille ja valuta pinnalle halutessasi mangososetta.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä