Mangojäädyke
Uusimmat reseptit
Advertising information
Lempeä mangojäädyke on ihastuttava kevään jälkiruoka, joka soveltuu erinomaisesti myös pääsiäisjälkiruoaksi tai kahvipöydän herkuksi.
Mangojäädyke
10 annosta
5 dl kuohukermaa
4 munankeltuaista
½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
500 g mangososetta (sokeroimaton)
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Koristeluun:
(mangososetta)
Vaahdota kuohukerma.
Vatkaa munankeltuaiset ja Siro sokeri vaahdoksi. Lisää glukoosisiirappi vatkaten.
Yhdistä vaahdot, mangosose ja vaniljasokeri.
Tarkista maku.
Kaada seos jäädykevuokaan tai silikoniseen kakkuvuokaan.
Laita pakastimeen yön yli.
Kumoa tarjoiluvadille ja valuta pinnalle halutessasi mangososetta.