Kurkku-limesorbetti

  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

8 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

  • 1 ½ dl sokeri
  • 2 dl vesi
  • 1 limen kuoriraaste
  • 2 limen mehu
  • 1 kurkku
  • 3 munanvalkuainen
  • 1/3 ruukku tuore sitruunamelissa

Kurkku-limesorbetti
6 annosta

1 ½ dl sokeria
2 dl vettä
1 limen raastettu kuori
2 limen mehu
1 keskikokoinen kurkku
3 munanvalkuaista
1/3 ruukku sitruunamelissaa

Mittaa kattilaan sokeri, vesi, limen raastettu kuori, limen mehu ja raastettu kurkku.
Kiehauta, kunnes sokeri on liuennut joukkoon.
Jäähdytä seos.
Vaahdota munanvalkuaiset kovaksi valkoiseksi vaahdoksi ja hienonna sekaan sitruunamelissaa.
Sekoita vaahto varovasti käännellen jäähtyneen sokeri-kurkkuseoksen joukkoon.
Tarkista maku.
Laita pakastimeen ja vaahdota seosta mielellään muutaman kerran puolen tunnin välein pakastuksen alkuvaiheessa.
Anna sorbetin kiinteytyä vähintään seuraavaan päivään.
Pyöritä palloiksi ja nauti.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä