Kaurainen mansikka-valkosuklaajäädyke

Uusimmat reseptit
Advertising information
Lastenkutsujen kakun voit korvata jäädykkeellä, jonka valmistus vie aikaa vain muutaman minuutin.
Dr.Oetkerin uudet moussejauheet maistuvat nyt mansikkaisena ja valkosuklaisena ja niitä voi käyttää jälkiruokavaahtoina, kakkujen täytteinä ja myös jäädykkeiden tekemiseen.
Ihanan kesäiset koristekukkakuviot sopivat raikkaan jäädykkeen koristeeksi.
Kaurainen mansikka-valkosuklaajäädyke
n. 8 annosta
6-8 kaurakeksiä murustettuna
2 1/2 dl maitoa
1 pss Dr.Oetker Mansikkamousse jauhetta
1 tl Dr.Oetker Vaniljasokeria
1 dl mansikkahilloa
5-10 mansikkaa pieninä paloina
2 1/2 dl maitoa
1 pss Dr.Oetker Valkosuklaamoussejauhetta
1 tl Dr.Oetker Vaniljasokeria
50 g valkosuklaata sulatettuna
Koristeluun:
Dr.Oetker Koristekukkakuvioita
Murusta kaurakeksit. Laita kerros muruja vajaan litran vetoiseen leipävuokaan.
Vatkaa maitoa ja mansikkamoussejauhetta muutaman minuutin ajan sähkövatkaimella.
Mausta vaniljasokerilla ja mansikkahillolla, sekoita tasaiseksi.
Vatkaa maitoa ja valkosuklaamoussejauhetta muutaman minuutin ajan sähkövatkaimella.
Mausta vaniljasokerilla ja sulatetulla valkosuklaalla.
Kaada täytteitä vuorotellen vuokaan ja ripottele väleihin kaurakeksinmuruja ja mansikkapaloja.
Nostele vaahtoja varovasti sekaisin ja jätä pinta hieman rosoiseksi.
Pakasta yön yli.
Koristele jäädyke koristekukkakuvioilla tai muilla koristerakeilla.