Cappuccino-suklaajäädyke
Uusimmat reseptit
Advertising information
Tämä on tasan sama tuotos kuin tuo Cappuccino-suklaa-markiisi ,mutta laitoin kokeeksi muutaman pakastimeen. Maku oli jäädyttyään mielettömän ihana! Tätä suosittelen vaikka jouluruoan jälkiruoaksi!
Muistaakseni Fazerin konvehtirasioissa on kahvinmakuisia konvehteja, tässä on samanlainen maku ja se on todella täyteläinen. On muuten vielä älyttömän helppo ja nopea valmistaa ja tämänhän voi tehdä jo hyvissä ajoin valmiiksi.
Toki koko massan voi laittaa kerralla isompaankin astiaan tai jäädykevuokaan.
Seurana on kermasta ja cappuccino-suklaasta keitetty kastike.
Jäädytetty cappuccino-markiisi
3 munan keltuaista
75 g sokeria (hieman vajaa desi)
100 g voita
200 g cappuccino-suklaata
2 tl Baileys-likööriä
3 dl kermaa vaahdotettuna
Vaahdota keltuaiset ja sokeri vaahdoksi.
Sulata suklaa ja voi kattilassa, anna jäähtyä.
Vatkaa kerma vaahdoksi.
Lisää keltuaissokerivaahdon joukkoon sula, jäähtynyt suklaa-voiseos varovasti sekoittaen.
Sekoita lopuksi joukkoon likööri ja kermavaahto.
Jaa massa annosvuokiin tai isoon kulhoon tai jäädykevuokaan, nosta pakastimeen vähintään pariksi tunniksi.