Appelsiini-valkosuklaaparfait
- 10 min Työaika
- 12 h 10 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Bonne
Tämä ihastuttava appelsiini-valkosuklaaparfait on upea juhlapöydän herkku, joka sopii kaikkiin vuodenaikoihin. Tarvitset vain muutaman aineksen. Bonne Appelsiinisosetta löydät hyvin varusteltujen markettien hillohyllyiltä. Bonne soseet ovat 100 prosenttista hedelmää ja marjaa ja niissä on vain luonnon oma makeus.
>> Tutustu Bonnen tuotteisiin <<Advertising information
Ainekset
10-12 annosta
- 150 g valkosuklaata
- 1 kananmuna
- 5 dl kuohukermaa
- 1 dl tai maun mukaan tomusokeria
- 4 dl Bonne Appelsiinisosetta
Lisäksi:
- muutama pala valkosuklaata
- 1 dl Bonne Appelsiinisosetta
Valmistusohje
- Paloittele valkosuklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.
- Sekoita kananmuna suklaan joukkoon ja sekoita.
- Vaahdota kuohukerma ja sekoita suklaaseos kerman joukkoon.
- Mausta tomusokerilla.
- Jaa seos sitten kahteen osaan ja sekoita toiseen appelsiinisose.
- Laita seokset kerroksittain jäädyke- tai kakkuvuokaan, suojaa kelmulla ja laita pakastimeen yön yli.
- Ota sulamaan hetki ennen tarjoilua ja kumoa.
- Koristele rouhitulla valkosuklaalla ja appelsiinisoseella.
- Tarjoa appelsiini-valkosuklaaparfait hieman pehmeänä.