Passionjuustokakku

  • 15 min Työaika
  • 2 h 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Passionjuustokakku
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

58 arvostelua. Keskiarvo: 3.4/5

Ei arvosteluja

Bonne logo

Resepti toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Bonnen kanssa.

Kevään juhlapöytään on kiva nostaa värikästä tarjottavaa. Upean värinen passionjuustokakku on samettisen pehmeä ja hienostuneen makuinen. Bonne hedelmä- ja marjasoseet maustavat niin suolaiset kuin makeatkin ruoat ja näitä soseita löydät hyvin varusteltujen markettien valikoimista. Useimmiten ne on sijoitettu hillohyllylle. Bonne soseet ovat sataprosenttista marjaa ja hedelmää, eikä sisällä lisättyä sokeria.

Tutustu BONNE-tuotteisiin

Advertising information

Ainekset

8 annosta
Kakkupohja:
  • n. 250 g kandisokerikeksejä
  • 50-70 g sulatettua voita TAI
  • 50-70 g margariinia (vaihtoehto)
Täyte:
  • 7 liivatelehteä (+ 1-2 l vettä)
  • 5 dl kuohukermaa
  • 400 g vaniljatuorejuustoa
  • 3 dl Bonne Passionsosetta
  • 1 dl sokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • ½ dl vettä
Pinnalle:
  • 3 dl Bonne Passionsosetta
  • 1½ dl hyytelösokeria

Ohje

  • Valmista pohja. Hienonna kandisokerikeksit ja sekoita joukkoon sulatettu voi tai margariini.
  • Vuoraa halkaisijaltaan 24 cm irtopohjainen kakkuvuoan pohja leivinpaperilla ja painele keksiseos vuoan pohjalle. Voit käyttää myös erimallisia vuokia.
  • Valmista täyte. Laita liivatelehdet likoamaan väljään veteen limittäin.
  • Vaahdota kuohukerma ja vatkaa joukkoon vaniljatuorejuusto, passionsose, sokeri ja vaniljasokeri.
  • Kuumenna ½ dl vettä kiehuvaksi ja liuota joukkoon vedestä puristetut liivatelehdet. Sekoita liemi tasaiseksi. Kaada liemi täytteeseen koko ajan sekoittaen. Tarkista maku.
  • Kaada täyte vuokaan ja tasoita pinta. Anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
  • Valmista kiille. Kiehauta passionsose kattilassa ja lisää joukkoon hyytelösokeri. Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.
  • Jäähdytä hetki ja kuori pinnalle muodostunut vaahto lusikalla.
  • Valuta passionliemi vähän kerrallaan kakun pinnalle lusikalla ja nosta jääkaappiin jähmettymään hetkeksi.
  • Irrota kakku veitsellä vuoan reunaa pitkin pyöräyttäen ja siirrä tarjoiluvadille.
  • Tarjoa passionjuustokakku!
  • Vinkki! Mikäli käytät koristelussa muita kuin syötäviä kukkia, suojaa niiden varret foliolla tai muovitötteröllä.

Video: Passionjuustokakku

@hellapoliisi_virallinen Kaupallinen yhteistyö #Bonne Leivo ihana passionjuustokakku. Reseptin löydät osoitteesta #hellapoliisipistefi #passion #passioncake #passioncheesecake #passionjuustokakku ♬ A warm piano instrumental ballad(808701) – NOPPO MUSIC

Samettinen passionjuustokakku

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: