Marjakakku, maidoton
- 30 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- gluteeniton savoiardikeksi
- sitruunalimu
- liivatelehti
- Sunnuntai kuohkea vispi
- Nordic Milkfreedom Soygurt mustikka
- Nordic Milkfreedom Soygurt mustaherukka vanilja
- sokeri
- vaniljasokeri
- mustaherukka
- mustikka
- vesi
- vadelma
- minttu
- sitruunaverbena
Maidoton kakku ilahduttaa juhlapöydässä. Tämä kakku on niin herkullinen, ettei sitä maidottomaksi edes uskoisi. Nordic Milkfreedom Soygurtit ovat upean makuisia. Voit käyttää tähän mustikan makuista tai mustaherukka vanilja Soygurttia.
Marjakakku, maidoton
noin 8 annosta
Pohja:
6 savoiardikeksiä, gluteeniton
½ dl sitruunalimonadia
6 liivatelehteä
2 dl Sunnuntai kuohkea vispi
4 dl Nordic Milkfreedom Soygurt mustikka tai Mustaherukka Vanilja
½ dl sokeria tai maun mukaan
2 tl vaniljasokeria
2 dl mustaherukoita tai mustikoita
2 rkl vettä
Pinnalle:
1-2 dl mustikoita ja/tai vadelmia
(minttua tai sitruunaverbenaa)
Laita leivinpaperi halkaisijaltaan 18-20 cm irtoreunavuoan pohjalle.
Laita savoiardikeksit vuokaan, paloittele tarvittaessa.
Kostuta sitruunalimonadilla.
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään, väljään veteen.
Vaahdota Sunnuntai kuohkea vispi.
Vatkaa joukkoon Soygurt mustikka tai mustaherukka vanilja.
Mausta sokerilla ja vaniljasokerilla.
Lisää joukkoon mustikat tai mustaherukat ja soseuta sauvasekoittimella, jotta saat kauniin värisen ja herkullisen makuisen täytteen.
Kuumenna vesi kiehuvaksi esimerkiksi juomalasissa mikroaaltouunissa.
Liuota joukkoon vedestä puristetut liivatelehdet ja sekoita tasaiseksi lusikalla.
Kaada liivateneste täytteeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.
Kaada täyte vuokaan kostutettujen keksien päälle.
Nosta jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.
Irrota kakku vuoasta veitsellä pyöräyttäen ja siirrä tarjoiluvadille.
Ripottele pinnalle vadelmia ja mustikoita.
Koristele halutessasi mintulla tai sitruunamelissalla.