Mansikkainen sitruunatorttu

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Lomareissulle pakkasin mukaan aineksia, jotka helpottavat ruoanvalmistusta ja leivontaa.
Kahvipöytään tein DrOetkerin kakkuaineseoksesta sitruunaisen kakun, joka oli todella raikkaan makuinen.
Kakkuvuoan puuttuessa tein tortun reunalliseen uunivuokaan.
Mikäli teet kakun vuokaan, käytä halkaisijaltaan 24-26 cm irtopohjavuokaa.

Sitruunatorttu

50 g margariinia

1 pkt DrOetkerin kakkuaineseos sitruuna tuorejuusto
2 1/2 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
200 g Sunnuntai sitruuna tuorejuuston tyyppistä kasvirasvavalmistetta
3 dl kylmää vettä
1 l mansikoita

Leikkaa kakkuvuoan pohjalle leivinpaperista ympyrä.
Sulata margariini ja sekoita se pakkauksessa olevaan kakkupohja-ainekseen, taputtele seos kakkuvuoan pohjalle.
Paloittele osa mansikoista pohjan päälle.

Vaahdota Flora vanilla, lisää siihen sitruunatuorejuusto.
Sekoita keskenään vesi ja pakkauksen mukana oleva täyteaines, anna saostua hetki.
Lisää seos Flora vanilla-sitruunatuorejuustovaahtoon.

Kaada massa vuokaan ja tasoita pinta.
Anna hyytyä kylmässä muutama tunti.
Paloittele pinnalle mansikat ja purista raitoja pakkauksen sitruunakastikkeesta.

Kutsu ystävät tai perhe herkuttelemaan!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä