Mango-Mignonkakku
- 30 min Työaika
- 12 h Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
8 annosta
Kakkupohja:
- 250 g kaurakeksejä TAI
- 250 g kandisokerikeksiä (vaihtoehto)
- 70 g sulatettua voita TAI
- 70 g margariinia (vaihtoehto)
Täyte:
- 6 liivatelehteä
- 1-2 l vettä
- 5 dl kuohukerma
- 400 g maustamatonta tuorejuustoa
- 1 dl sokeria
- 2 tl vaniljasokeria
- ½ dl Bonne Mangososetta
Lisäksi:
- 3 dl Bonne Mangososetta
- 4-5 Mignon suklaamunaa
Koristeluun:
- 1 Mignon-suklaamuna
- 4 mini lemonsia TAI
- 8 ananaskirsikkaa (vaihtoehto)
- 1 ½ dl Bonne Mangososetta
Valmistusohje
- Laita kaurakeksit tai kandisokerikeksit tehosekoittimeen ja lisää joukkoon sulatettu voi tai margariini. Sekoita murumaiseksi.
- Painele seos leivinpaperilla vuoratun, halkaisijaltaan 22-24 cm irtoreunavuoan pohjalle.
- Laita liivatelehdet likoamaan limittäin runsaaseen määrään kylmää vettä.
- Vaahdota kuohukerma ja vatkaa joukkoon tuorejuusto, sokeri ja vaniljasokeri.
- Kuumenna mangosose juomalasissa kiehumispisteeseen ja liuota joukkoon vedestä puristetut liivatelehdet. Sekoita.
- Kaada seos kerma-tuorejuustoseokseen ja sekoita tasaiseksi.
- Jaa seos kahteen osaan ja sekoita toiseen mangosose.
- Kuori Mignon-suklaamunat ja sulata lautasella mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.
- Sekoita sulatettu suklaa toiseen seokseen.
- Laita seokset kerroksittain vuokaan keksipohjan päälle ja nostele haarukalla seoksia sekaisin.
- Hyydytä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
- Irrota kakku veitsellä vuoan reunaa pitkin pyöräyttäen ja siirrä tarjoiluvadille.
- Koristele paloitellulla Mignon-suklaamunalla ja halutessasi syötävillä kukilla, ananaskirsikoilla tai mini lemonseilla.
- Valuta tarjoiluvaiheessa mango-mignonkakun päälle mangososetta.
