Mango-Mignonkakku

  • 30 min Työaika
  • 12 h Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
mango-mignonkakku
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

34 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

Bonne logo vaalea Bonne logo

Kaupallinen yhteistyö Bonne

Ihana mango-mignonkakku on upea tarjottava pääsiäispöytään tai kevään muissa juhlissa. Voit Mignon-suklaan sijaan käyttää myös muuta suklaata. Koristele mielesi mukaan ja tarjoa seuraksi raikasta mangososetta.

Advertising information

Ainekset

8 annosta
Kakkupohja:
  • 250 g kaurakeksejä TAI
  • 250 g kandisokerikeksiä (vaihtoehto)
  • 70 g sulatettua voita TAI
  • 70 g margariinia (vaihtoehto)
Täyte:
  • 6 liivatelehteä
  • 1-2 l vettä
  • 5 dl kuohukerma
  • 400 g maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 dl sokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • ½ dl Bonne Mangososetta
Lisäksi:
  • 3 dl Bonne Mangososetta
  • 4-5 Mignon suklaamunaa
Koristeluun:
  • 1 Mignon-suklaamuna
  • 4 mini lemonsia TAI
  • 8 ananaskirsikkaa (vaihtoehto)
  • 1 ½ dl Bonne Mangososetta

Valmistusohje

  • Laita kaurakeksit tai kandisokerikeksit tehosekoittimeen ja lisää joukkoon sulatettu voi tai margariini. Sekoita murumaiseksi.
  • Painele seos leivinpaperilla vuoratun, halkaisijaltaan 22-24 cm irtoreunavuoan pohjalle.
  • Laita liivatelehdet likoamaan limittäin runsaaseen määrään kylmää vettä.
  • Vaahdota kuohukerma ja vatkaa joukkoon tuorejuusto, sokeri ja vaniljasokeri.
  • Kuumenna mangosose juomalasissa kiehumispisteeseen ja liuota joukkoon vedestä puristetut liivatelehdet. Sekoita.
  • Kaada seos kerma-tuorejuustoseokseen ja sekoita tasaiseksi.
  • Jaa seos kahteen osaan ja sekoita toiseen mangosose.
  • Kuori Mignon-suklaamunat ja sulata lautasella mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.
  • Sekoita sulatettu suklaa toiseen seokseen.
  • Laita seokset kerroksittain vuokaan keksipohjan päälle ja nostele haarukalla seoksia sekaisin.
  • Hyydytä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
  • Irrota kakku veitsellä vuoan reunaa pitkin pyöräyttäen ja siirrä tarjoiluvadille.
  • Koristele paloitellulla Mignon-suklaamunalla ja halutessasi syötävillä kukilla, ananaskirsikoilla tai mini lemonseilla.
  • Valuta tarjoiluvaiheessa mango-mignonkakun päälle mangososetta.
mango-mignonkakku

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä