Hyydytetty kakku cappuccino Daimista

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Cappuccino-daimit ovat ihanan makuisia, suosittelen!

Itse en juo koskaan kahvia, mutta pidän sen mausta leivonnassa.

Leivoin tavallisen kääretorttupohjan ja vuorasin sillä salaattikulhon, jossa oli ensin kelmua. Kostutin pohjan sokeroidulla maito-kahvilla.

Hyydytetty kakku Cappuccinodaimista 

Täyte:

200 g maitorahkaa
2,5 dl Flora vanillaa
2 munaa
1 dl sokeria
5 liivatelehteä
0,5 dl kuumaa kahvia (esim pikakahvijauheesta) TAI kahvilikööriä
2 isoa Cappuccino-Daimia
 

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Vaahdota Flora vanilla.

Vaahdota munat ja sokeri.

Liuota liivatteet  kiehuvan kuumaan kahviin/kahvilikööriin, anna jäähtyä hetki.

Yhdistä vaahdot, lisää joukkoon liivateneste ja pieneksi veitsellä murustetut Cappuccino-Daimit.

Kaada seos kostutetun pohjaosan päälle ja nosta hyytymään. Kumoa kakku. 

Koristele mielesi mukaan.

Itse testasin nyt Valion kevyt vispiä, joka on kasvirasvavalmiste.

Pidin sen pehmismäisestä mausta, rakennekin oli napakka vaahdotetuna.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä