Hyydytetty kakku cappuccino Daimista
Uusimmat reseptit
Advertising information
Cappuccino-daimit ovat ihanan makuisia, suosittelen!
Itse en juo koskaan kahvia, mutta pidän sen mausta leivonnassa.
Leivoin tavallisen kääretorttupohjan ja vuorasin sillä salaattikulhon, jossa oli ensin kelmua. Kostutin pohjan sokeroidulla maito-kahvilla.
Hyydytetty kakku Cappuccinodaimista
Täyte:
200 g maitorahkaa
2,5 dl Flora vanillaa
2 munaa
1 dl sokeria
5 liivatelehteä
0,5 dl kuumaa kahvia (esim pikakahvijauheesta) TAI kahvilikööriä
2 isoa Cappuccino-Daimia
Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.
Vaahdota Flora vanilla.
Vaahdota munat ja sokeri.
Liuota liivatteet kiehuvan kuumaan kahviin/kahvilikööriin, anna jäähtyä hetki.
Yhdistä vaahdot, lisää joukkoon liivateneste ja pieneksi veitsellä murustetut Cappuccino-Daimit.
Kaada seos kostutetun pohjaosan päälle ja nosta hyytymään. Kumoa kakku.
Koristele mielesi mukaan.
Itse testasin nyt Valion kevyt vispiä, joka on kasvirasvavalmiste.
Pidin sen pehmismäisestä mausta, rakennekin oli napakka vaahdotetuna.