Hyydytetty appelsiini-suklaakakku

Uusimmat reseptit
Advertising information
Hyydytetty appelsiini-suklaakakku
5 liivatetta
250 g keksejä murusina + 100 g sulatettua margariinia
2,5 dl Flora vispiä
200 g creme fraichea
100 g appelsiininmakuista Hovi-tuorejuustoa +( hippunen keltaista elintarvikeväriä)
n. 1 dl sokeria
1 appelsiinin raastettu kuori + muutama rkl appelsiinimehua
1 levy Fazerin maitosuklaata ja keksicrispejä
Laita liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen.
Sekoita sulatettu margariini keksinmurujen joukkoon, painele seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.
Vatkaa Flora vispi vaahdoksi, lisää joukkoon appelsiinituorejuusto ja creme fraiche, mausta sokerilla.
Kiehauta appelsiinimehu ja sulata liivatteet kuumaan mehuun, anna jäähtyä hetki.
Lisää liivateseos täytteeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.
Jaa
täyte kahteen osaan. Sekoita toisen joukkoon appelsiinikuoriraaste ( +
keltaista elintarvikeväriä) , toiseen sulatettu suklaa.
Kaada
keksinmurupohjan päälle ensin appelsiinitäyte, jonka päälle nostele
varovasti lusikalla suklaatäyte, ettei täytteet mene sekaisin. Hyydytä
jääkaapissa muutama tunti tai yli yön.
Koristele mielesi mukaan.