Barbie-leivokset
Uusimmat reseptit
Advertising information
Nämä leivokset käyvät lastenkutsuille pieneksi makeaksi kakun sijaan, jota useimmat lapset hieman vierastavat.
Leivokset voi koristella suklailla, jotka on kuvioitu sulattamalla valkosuklaata suklaasiirtokuvamuotteihin .
Näitä muotteja myy Bake and Party. Mallistosta löytyy lisäksi ainakin Nalle Puh -siirtokuvamuotteja.
Kuviot on helppo tehdä. Suklaan voi sulattaa mikrossa sulaksi ja nostella lusikalla tai suklaan annostelupullolla muotteihin.
Muotit voi laittaa jääkaappiin tai hetkeksi pakastimeen, jolloin ne jähmettyvät ja ovat helposti kumottavissa.
Yhdellä muotilla saa valmistettua 24 suklaanappia.
Nämä leivokset on valmistettu mini-juustokakkuvuoassa , jota voi hankkia samaisesta yrityksestä.
Värilliset tekstit ovat linkkejä kyseisiin tuotteisiin tai tuotetta myyvän yrityksen nettisivuille.
Barbie-leivokset 12 kpl
Pohja:
2 munaa
3/4 dl sokeria
3/4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Kostutus: mansikka-aromilla maustettua vettä, tai vaniljasokerilla maustettua maitoa
Täyte:
12 vadelmaa
4 liivatelehteä
2 1/2 dl Flora vanillaa
200 g Sunnuntai Kuningatar tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste
50 g valkosuklaata
(sokeria tarvittaessa)
2 rkl vettä
Säädä uuni 225 asteeseen.
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.
Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille puoleen väliin pellistä.
Paista 225 asteisessa uunissa noin 7 minuuttia, kumoa sokeroidulle leivinpaperille tai keittiöpyyhkeen päälle.
Ota pyöreällä muotilla mini-juustokakkuvuoan pohjan kokoisia rinkuloita kypsästä pohjataikinasta.
Laita rinkulat vuoan pohjalle ja kostuta mansikka-aromilla maustetulla vedellä.
Nosta jokaiseen koloon yksi vadelma.
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Vaahdota Flora vanilla, sekoita joukkoon Kuningatar-”tuorejuusto” ja sulatettu valkosuklaa.
Mausta tarvittaessa sokerilla.
Kuumenna vesitilkka esimerkiksi mikrossa kiehuvaksi, lisää vedestä puristetut liivatteet, sekoita tasaiseksi.
Lisää liivateneste ohuena nauhana täytteeseen koko ajan sekoittaen.
Jaa täyte vuoan koloihin, anna hyytyä kylmässä muutama tunti tai yön yli.
Paina leivokset irti vuoasta pohjan kautta.
Valmista suklaakuviot sulattamalla suklaata mikrossa, jaa suklaa siirtokuvamuotteihin ja nosta levy mieluiten pakastimeen hetkeksi.
Kumoa suklaat ja koristele valmiit leivonnaiset suklailla.
Voit valmistaa ohjeella myös kakun halkaisijaltaan 18 cm irtopohjavuokaan.