Appelsiini-Susukakku

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

5 arvostelua. Keskiarvo: 4.2/5

Ei arvosteluja

Advertising information


 Vuorasin 18 cm halkaisijaltaan olevan vuoan leivinpaperilla ja laitoin
vuoan pohjalle Jaffa-keksien halpisversioita suklaapuoli ylöspäin.
Tyhjiin koloihin laitoin kekseistä paloja.

Täyte oli kivan raikas ja sisältä yllätyksellisen suklainen.

Appelsiini-Sususuklaakakku


5 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä
2 munaa + 0,5 dl sokeria
200 g appelsiinituorejuustoa
0,5 dl appelsiinitäysmehua.
vaniljasokeria
150 g Susupaloja silputtuna
 

Laita
liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen. Vatkaa Flora vispi
vaahdoksi, vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita muna-sokerivaahdon
joukkoon appelsiinituorejuusto, sekä vedestä puristetut liivatelehdet,
jotka olet ensin liuottanut kiehuvan kuuman appelsiinimehun joukkoon.

Lisää vielä silputut Susu-palat.

Anna hyytyä vähintään neljä tuntia tai yön yli.

Irroita kakku vuoastaan ja koristele mielesi mukaan.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä