Appelsiini-Susukakku

3 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen

Advertising information

Mainos päättyy, resepti jatkuu


 Vuorasin 18 cm halkaisijaltaan olevan vuoan leivinpaperilla ja laitoin
vuoan pohjalle Jaffa-keksien halpisversioita suklaapuoli ylöspäin.
Tyhjiin koloihin laitoin kekseistä paloja.

Täyte oli kivan raikas ja sisältä yllätyksellisen suklainen.

Appelsiini-Sususuklaakakku


5 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä
2 munaa + 0,5 dl sokeria
200 g appelsiinituorejuustoa
0,5 dl appelsiinitäysmehua.
vaniljasokeria
150 g Susupaloja silputtuna
 

Laita
liivatteet likoamaan runsaaseen kylmään veteen. Vatkaa Flora vispi
vaahdoksi, vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita muna-sokerivaahdon
joukkoon appelsiinituorejuusto, sekä vedestä puristetut liivatelehdet,
jotka olet ensin liuottanut kiehuvan kuuman appelsiinimehun joukkoon.

Lisää vielä silputut Susu-palat.

Anna hyytyä vähintään neljä tuntia tai yön yli.

Irroita kakku vuoastaan ja koristele mielesi mukaan.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: