Tacomaustetut broilerinkoivet uunissa

  • Luonut: Hellapoliisi
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

20 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

  • 10 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • 4-6 Annosta
tacomaustetut broilerinkoivet uunissa

Arkipäivän pelastus on edulliset broilerinkoivet, jotka kypsyvät helposti uunissa. Mausta koivet tacomausteella ja tomaattikastikkeella, jota täydentää valkoiset pavut, paprika ja maissi. Tämä resepti on julkaistu alunperin Hellapoliisi - Kanaruokaa -kirjassa.

Advertising information

Ainekset

4-6 annosta
  • 4-6 broilerin koipia (maustamaton)
  • 2 rkl öljyä
  • 2 rkl tacomaustetta
  • 1 prk papusekoitusta (chili sin carne)
Lisäksi:
  • creme fraichea
  • guacamolea

Valmistusohje

  • Sekoita öljyn joukkoon tacomauste ja hiero seos broilerin reisikoipien päälle kauttaaltaan.
  • Laita ne uunivuokaan ja kaada päälle papusekoitus (chili sin carne).
  • Kypsennä 175-200 asteessa 40-50 minuuttia tai kunnes koivesta irtoaa kirkasta nestettä, kun kypsyyttä kokeillaan esimerkiksi haarukalla painaen.
  • Tarjoa maustettujen broilerinkoipien seuraksi raikasta salaattia, creme fraichea ja guacamolea.

Kauppalista

Yhteistyössä