Broilerinmaksakastike
- 15 min Työaika
- 1 h Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 1 rkl voi
- 300 g broilerin maksa
- 1 sipuli
- 2 porkkana
- 4 dl kuohukerma
- ruokakerma
- suola
- rakuuna
Broilerinmaksa on mietoa ja sitä löytyy helpoiten kaupan pakastealtaasta. Herkullinen maksakastike valmistuu yksinkertaisista raaka-aineista ja maistuu ihanalta keitettyjen perunoiden seurana.
Broilerinmaksakastike
2-3 annosta
1 rkl voita
300 g broilerin maksaa
1 iso sipuli silppuna
2 porkkanaa suikaleina
4 dl kuohukermaa tai ruokakermaa
suolaa
rakuunaa
Poista maksasta mahdolliset kalvot ja leikkaa maksa kuutioiksi. Kuori ja silppua sipuli, suikaloi porkkanat.
Kuumenna voi pannussa ja lisää maksakuutiot käännellen. Lisää hetken perästä sipuli ja porkkanasuikaleet.
Kääntele pannulla. Lisää kerma ja anna kiehua miedolla lämmöllö muutama minuutti.
Mausta suolalla ja rakuunalla.
Tarjoa seuraksi puolukkasurvosta tai puolukkahilloa, sekä keitettyjä perunoita.