Broilericannellonit
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- canneloni
- öljy
- broilerin fileesuikale pippuri
- sipuli
- valkosipulinkynsi
- paseerattu tomaatti
- salsakastike
- basilika
- oregano
- juustoraaste
- ruokakerma
- tomaattimurska
- vesi
Broilericannellonit
1 pkt Cannelloneja
Täyte:
tilkka öljyä
400 g broilerin filesuikaleita pippurimarinadissa
2 sipulia silppuna
3 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
n. 300 g paseerattua tomaattia
1-2 dl salsakastiketta
basilikaa tai oreganoa
100 g juustoraastetta
Päälle:
2,5 dl ruokakermaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 dl vettä
150 g juustoraastetta
Kuumenna tilkka öljyä pannussa, paista broilerinsuikaleet, lisää sipulit ja valkosipulit, kääntele hetki.
Kaada joukkoon tomaattimurska ja salsakastike, mausta basilikalla tai oreganolla, lisää juustoraaste.
Tiputa lusikalla täytettä cannellonien sisään, lado cannellonit laakeaan uunivuokaan yhteen kerrokseen.
Sekoita kulhossa kerma, tomaattimurska, vesi ja juustoraaste, kaada cannellonien päälle.
Paista 200 asteisessa uunissa alimmalla ritilätasolla noin puoli tuntia.