Broileri-fetakolmioleivät

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 4.5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Pågen JättiRanska ja Rasker ?paahtoleivät ovat uudistuneet. Leipien fyysiset mitat ovat säilyneet ennallaan, mutta raaka-aineita on muutettu siten, että leivät ovat entistä tiiviimpiä ja sopivat siten paremmin voileipäkakkujen ja kerrosleipien tekemiseen. Entiset kilon pakkaukset myydään nyt 1,2 kilon pakkauksena ja 500 gramman pakkaus 600 gramman pakkauksena. Tässä resepti herkutteluun!

Broileri-feta kolmioleivät
n. 7 annosta kolmikerroksisia leipiä

3 rkl öljyä
500 g broilerinfileesuikaleita
½ tl suolaa
n. 1 dl punaista pestokastiketta tai maun mukaan
800 g maustamatonta tuorejuustoa tai ruohosipulituorejuustoa
100 g fetajuustoa tai salaattijuustoa
150 g tuorekurkkua
mustapippuria myllystä maun mukaan
1 ruukku basilikaa

Lisäksi:
6 Pågen Rasker ?leipäviipaletta
6 Pågen Jättiranska ?leipäviipaletta

Koristeluun:
 rucolaa

Kuumenna öljy pannulla.
Paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan.
Mausta suolalla.
Jäähdytä.
Silppua broileri työlaudalla pieniksi kuutioiksi ja sekoita joukkoon punainen pestokastike.
Vatkaa sähkövatkaimella joukkoon tuorejuusto.
Leikkaa fetajuusto ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi ja sekoita joukkoon yhdessä mustapippurin ja silputun basilikan kanssa.
Tarkista maku.

Lisää tarvittaessa pestokastiketta tai mustapippuria.

Puolita Pågen Rasker ja Jättiranska ?viipaleet kolmioiksi.
Jaa täyte leipien päälle ja kokoa kaksi- tai kolmekerroksisiksi leiviksi.
Koristele rucolalla.

Vinkki! Voit laittaa leipäkerrosten väliin tuoreita yrttejä tai salaatinlehtiä.

Pestokolmioleivät

noin  7 annosta kolmikerroksisia leipiä

3 rkl öljyä
500 g broilerinfileesuikaleita
½ tl suolaa
n. 1 dl vihreää pestokastiketta tai maun mukaan
800 g maustamatonta tuorejuustoa tai ruohosipulituorejuustoa
1 punainen paprika
mustapippuria myllystä maun mukaan
1 ruukku basilikaa

Lisäksi:
6 Pågen Rasker ?leipäviipaletta
6 Pågen Jättiranska ?leipäviipaletta

Koristeluun:
basilikaa
n. 7 miniluumutomaattia

Kuumenna öljy pannulla.
Paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan.
Mausta suolalla.
Jäähdytä.
Silppua broileri työlaudalla pieniksi kuutioiksi ja sekoita joukkoon vihreä pestokastike.
Vatkaa sähkövatkaimella joukkoon tuorejuusto.
Leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi ja sekoita joukkoon yhdessä mustapippurin ja silputun basilikan kanssa.
Tarkista maku.

Lisää tarvittaessa pestokastiketta tai mustapippuria.

Puolita Pågen Rasker ja Jättiranska ?viipaleet kolmioiksi.
Jaa täyte leipien päälle ja kokoa kaksi- tai kolmekerroksisiksi leiviksi.
Koristele basilikalla ja miniluumutomaateilla.

Vinkki! Voit laittaa leipäkerrosten väliin tuoreita yrttejä tai salaatinlehtiä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä