Mangotuorepuuro

  • 10 min Työaika
  • 2 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

6 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

1 annosta
  • 1 dl Kinnarin Tilan Höyryttämättömät Kaurahiutaleet
  • 1 dl kaurajuoma
  • (vaihtoehto) kookosjuoma
  • (vaihtoehto) mantelijuoma
  • (vaihtoehto) maustamaton jogurtti
  • 1 dl mangosose
  • 1 tl vaniljasokeri
Pinnalle:
  • marjoja
  • tuore hedelmä

Kinnarin Tila Hollolassa kasvattaa kauraa, jonka pelloilta on nostettu kauraa jo yli 350 vuoden ajan. Höyryttämättömät Kaurahiutaleet säilyttävät elinvoimaisuutensa, sillä hiutaleita ei esikäsitellä. Valmistat niistä herkullisen vaalean ja samettisen puuron perinteiseen tapaan tai omaan makuusi tuunaamalla. Mikä on sinun tapasi valmistaa lempipuuro?
Kinnarin Tilan Höyryttämättömiä Kaurahiutaleita on saatavilla ympäri Suomen erityisesti K-ketjujen kaupoista, mutta hiljalleen myös S-ketjuista.

Mangotuorepuuro
1 annos

1 dl Kinnarin Tilan Höyryttämättömiä Kaurahiutaleita
1 dl kaura-, kookos- tai mantelijuomaa TAI maustamatonta jogurttia
1 dl mangososetta
1 tl vaniljasokeria

Pinnalle:
marjoja tai hedelmiä maun mukaan

Mittaa kulhoon tai lautaselle Kinnarin Tilan Höyryttämättömät Kaurahiutaleet. Lisää kaura-, kookos- tai mantelijuoma TAI maustamaton jogurtti. Lisää mangosose ja vaniljasokeri. Sekoita tasaiseksi ja anna vetäytyä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.

Tarkista maku. Koristele annos mielesi mukaan.
Nauti aamiaiseksi, välipalaksi tai iltapalaksi.

Voit ottaa puuron mukaan myös evääksi.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä