1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (94 arvostelua, keskiarvo: 3,57 / 5)
Ladataan...

Kaupan hedelmä- ja vihannesosastoilla myydään erilaisia juuressoseita, joita käyttämällä oikaisee kivasti joululaatikoiden valmistuksessa. Seuraavasta ohjeesta valmistat annoksen kahden litran vetoiseen vuokaan. Pienennä tai suurenna ohjetta tarpeen mukaan.

Porkkanalaatikko

3 dl puuroriisiä
5 dl vettä
1 l maitoa
1 kg porkkanasosetta
4 kananmunaa
3 tl suolaa
½ dl siirappia
valkopippuria
muskottipähkinää

Mittaa puuroriisi ja vesi kattilaan, anna kiehua kunnes vesi on melkein kokonaan imeytynyt.
Lisää maito ja anna hautua, kunnes riisipuuro on valmista.
Sekoita puuron joukkoon porkkanasose, munat ja mausteet. Tarkista maku.
Kaada seos kahden litran vuokaan ja ripottele pinnalle korppujauhoja ja muutama nokare voita.
Kypsennä 175 asteessa noin tunti.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.