1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (27 arvostelua, keskiarvo: 3,89 / 5)
Ladataan...

Meksikonpata
4 annosta

400 g jauhelihaa
1 sipuli silppuna
3 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
taco-maustetta
(suolaa)
pippurisekoitusta
2 dl pitkäjyväistä riisiä
5 dl vettä
500 g tomaattimurskaa
1 punainen paprika pieneksi kuutioituna
200 g pakasteherneitä
persiljaa silppuna
öljyä paistamiseen

Kuumenna öljyä kattilassa. Ruskista jauheliha ja sipulisilppu. Mausta tacomausteella ja pippurisekoituksella (+ suolalla). Lisää joukkoon riisi ja kääntele hetki kattilassa. Mittaa joukkoon vesi ja tomaattimurska. Lisää kuutioitu paprika ja valkosipuli. Hauduta kannen alla 15-20 minuuttia. Lisää loppuvaiheessa herneet, tarkista tässä vaiheessa vielä maku.

Lisää tarvittaessa tacomaustetta.

Silppua pinnalle persiljaa.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.