1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvioita)

Joulun ja uuden vuoden juhlinnan jälkeen maistuu kevennetyt ruoat ja raikkaat hedelmät.

Melonit ovat koverrettuina näyttäviä salaattikulhoja. Kannesta saat myös lautasen, jolta voit tarjota salaattia. Mehukas meloni tekee salaatista kostean, eikä siihen tarvitse lisätä lientä. Loraus ruokosokerisiirappia joukkoon ja ihana jälkiruoka tai välipala on valmis!

Raikas hedelmäsalaatti
2-3 annosta

1 isohko Cantaloupemeloni
2 dl tummia rypäleitä
2 banaania
2 kiiwiä
1-2 dl tuoreita mansikoita
1/2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1/2 dl Dansukker Cane Ruokosokerisiirappia

Leikkaa melonista ”kansi.” Leikkaa melonin pohjasta pieni viipale kuorta, jotta meloni pysyy pystyssä. Varo leikkaamasta liian paljon, ettei pohjaan tule reikää.
Poista siemenet lusikalla ja koverra hedelmäliha. Paloittele koverrettu meloni sopiviksi suupaloiksi.
Viipaloi banaanit, kuutioi kiiwit ja paloittele mansikat.
Sekoita ainekset pestyjen viinirypäleiden kanssa ja mausta vaniljasokerilla ja Cane Ruokosokerisiirapilla. Laita hedelmät melonikulhoon ja nosta tarjolle.
Tarjoa lisäksi halutessasi vaniljahalvaa.