1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (820 arvostelua, keskiarvo: 3,90 / 5)
Ladataan...

Sain eräältä aktiiviselta lukijalta pyynnön, että esittelisin täällä niinkin tavallisen reseptin kuin pannukakku. Jostain syystä pannari on täällä mainittu vähän kuin sivulauseessa. No nyt tulee sitten ihan peruspannarin ohje, Ahvenanmaan pannukakkua taidan kokeilla seuraavalla kerralla.

Pannukakku

1 l maitoa
4 munaa
ripaus suolaa
5 dl vehnäjauhoja
1 dl ruokaöljyä/100 g voita tai margariinia sulatettuna

Sekoita maidon joukkoon munat ja suola, sekä vehnäjauhot ja öljy/rasva.
Anna seokseen mielellään turvota puolisen tuntia jääkaapissa.

Kaada taikina voidellulle uunipellille, tai leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Paista 200 asteisessa uunissa puolisen tuntia, tai kunnes pannukakku näyttää kypsältä.

Tarjoa lisäksi hilloa ja halutessasi kermavaahtoa.

Vinkki!

Kokeile pannukakun seuraksi kotimaista vadelmahilloa! Löydät sen Hellapoliisin verkkokaupasta!

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.