1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (33 arvostelut, Keskimäärä: 4.39/5.00)
Ladataan...

Keväisessä pannacotassa maistuu häivähdys mangoa.
Helppotekoinen jälkiruoka valmistuu muutamassa minuutissa.
Varaa hyytymiseen aikaa kuitenkin muutama tunti. Käytä pannacotassa nimenomaa limen kuoriraastetta. Se antaa raikkaan maun. Limettimehun happamuus ei sovi kerman kanssa, eikä pannacotta hyydy oikealla tavalla.

Valmista vaikkapa pääsiäispöytään!

Mango-pannacotta
4 annosta

5 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 dl mangososetta (esim. Bonne)
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
yhden limen raastettu kuori

Pinnalle:
noin 2 dl mangososetta
4 lime-viipaletta

Mittaa kattilaan kaikki ainekset.
Kuumenna kiehumispisteeseen koko ajan sekoittaen.
Anna kiehua puoli minuuttia.
Kaada annoslaseihin tai maljoihin ja laita jääkaappiin hyytymään.

Laita jokaisen annoksen päälle kerros mangososetta ja limestä leikattu viipale.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.