1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

(resepti ja kuva päivitetty 4.11.2012)

Glögikiisseli sopii pimeään aikaan.
Sen voit valmistaa mustaherukkamehuun joulumausteilla maustamalla, tai valmistaa valmiiseen, tiivistettyyn glögiin.

Glögikiisseli

½ l laimentamatonta glögiä
1 l vettä
1 dl perunajauhoja

Lisäksi:
1 dl vispikermaa
1 tl vaniljasokeria
kanelia

Mittaa ainekset kattilaan ja kiehauta.

Tarjoa jäähtyneen kiisselin kanssa vaniljasokerilla maustettua kermavaahtoa.
Ripottele pinnalle kanelia.

 Voit maustaa lientä halutessasi tähtianiksella, kanelitangolla, pomeranssinkuorella ja neilikalla. Poista mausteet valmiista kiisselistä