1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (58 arvostelua. Keskiarvo: 4,26/5)

Jos haluat helpottaa jouluruokastressiä, valmista tämä todella yksinkertainen , mutta herkullinen jälkiruoka jääkaappiin edellisenä päivänä odottelemaan herkutteluhetkeä.

Tämä jälkiruoka on tarjolla myös Silja Serenaden ja Silja Symphonyn joulubuffetissa, jonne olen suunnitellut osuudet suolaiseen ja makeaan pöytään.

Glögi-kermapannacotta

2 dl laimennettua glögiä
1 dl hyytelösokeria
2 1/2 dl kuohukermaa
1/2 dl hyytelösokeri Multia
1/2 tl vaniljasokeria

Mittaa glögi kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää hyytelösokeri ja sekoita, kunnes liemi kirkastuu.  Jaa liemi annospikareihin ja nosta jääkaappiin hyytymään.
Valmista kermavanukas kun glögihyytelö on jähmettynyt.

Mittaa kuohukerma ja hyytelösokeri Multi kasariin ja kuumenna kiehuvaksi.
Anna kiehua noin puoli minuuttia. Jaa liemi glögihyytelöannosten päälle.
Nosta kylmään jähmettymään.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa: