
- Annoksia: 4
- Valmistusaika: 25 minuuttia
- Aktiivinen valmistusaika: 10 minuuttia
- Annos: neljälle
Kanaa intialaisittain
Ainekset
- sipuli - 1
- valkosipulinkynsi - 3
- punainen chilipaprika - 1
- tuore inkivääri - 1 rkl
- broilerinfilee - 600 g
- rypsiöljy - 2-3 rkl
- juustokumina - 2-3 tl
- korianteri - ½ tl
- kurkuma - 1 tl
- mustapippurirouhe
- suola - ½ tl
- tomaattimurska - 500 g
- paseerattu tomaatti - (vaihtoehto)
- Salakis Turkkilainen maustamaton jogurtti - 2 dl
- Lisäksi:
- tuore minttu
- tuore korianteri
Allergeenit
- tomaatti
Intialaisittain maustettu kana on mainio arkiruoka, joka valmistuu nopeasti. Tyylikäs ja herkullinen ateria toimii myös illanistujaisissa. Voit tarjota seuraksi erilaisia lisäkkeitä, kuten riisiä, mangochutneya ja naan-leipää. Raikas mintturaita valmistuu nopeasti turkkilaisesta jogurtista.
Kanaa intialaisittain
4 annosta
2 sipulia
3 valkosipulinkynttä
1 punainen chilipaprika
1 rkl tuoretta inkivääriä
600 g broilerinfileetä
2-3 rkl rypsiöljyä
2-3 tl juustokuminaa
½ tl jauhettua korianteria
1 tl jauhettua kurkumaa
mustapippuria myllystä
½ tl suolaa
500 g tomaattimurskaa tai paseerattua tomaattia
2 dl Salakis Turkkilaista jogurttia
Pinnalle:
minttua
korianteria
Paloittele broilerinfilee isoiksi suupaloiksi.
Kuori ja hienonna sipuli, valkosipulinkynnet, chilipaprika ja inkivääri.
Paloittele broilerinfileet reiluiksi suupaloiksi.
Kuumenna isossa padassa tai kattilassa rypsiöljy.
Paista ensin maustekasviksia hetki kovalla lämmöllä ja lisää sitten mausteet käännellen. Lisää broileripalat ja paista kunnes pinta on kauniin värinen.
Mausta suolalla.
Lisää tomaattimurska tai paseerattu tomaatti ja turkkilainen jogurtti.
Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5-10 minuuttia, kunnes broileri on kypsää.
Tarkista maku.
Hienonna joukkoon tuoretta minttua ja korianteria.
Tarjoa basmatiriisin kanssa.