Valkosuklainen pannacotta

  • Luonut: Hellapoliisi
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

  • 15 min Työaika
  • 2 h 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • 4 Annosta
valkosuklaapannacotta

Pannacotta on hienostunut ja äärimmäisen helppo jälkiruoka valmistaa. Valkosuklaa antaa ihanan täyteläisen maun tälle klassikkoherkulle. Tee jo edellisenä päivänä jääkaappiin hyytymään ja koristele tarjoilupäivänä.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 5 dl kuohukermaa
  • 1 dl Hyytelösokeri Multia
  • n. 80 g valkosuklaata

Valmistusohje

  • Mittaa kattilaan kuohukerma, Hyytelösokeri Multi ja paloiteltu valkosuklaa.
  • Laita levy päälle ja sekoita koko ajan kunnes suklaa on sulanut.
  • Anna kiehua hiljalleen noin puoli minuuttia. Kaada juomalaseihin tai jälkiruokakulhoihin.
  • Anna jähmettyä hetki jääkaapissa tai yön yli.
  • Koristele halutessasi marjoilla, marengeilla tai tuoreilla yrteillä.

Kauppalista

Yhteistyössä