Naudanliha-kimchiwokki

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
naudanliha-kimchiwokki
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

18 arvostelua. Keskiarvo: 4.5/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Naudanliha-kimchiwokki on erinomainen arkiruoka, joka sopii myös viikonloppuun. Wokkiruoat ovat käteviä, sillä voit valmistaa koko aterian nopeasti yhdellä kertaa. Hapatettu kiinankaalisalaatti eli kimchi on mainio ruoan raaka-aine ja paljon muuta ei tähän tarvitakaan. Kokeile!

Advertising information

Ainekset

3 annosta
  • 1 l vettä
  • 3 nuudeleita
  • 300 g naudan paahtopaistia suikaleina TAI
  • 300 g naudan sisäpaistia suikaleina
  • 2-3 rkl rypsiöljyä
  • ¼ tl suolaa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 iso sipuli
  • ½ prk (460 g) valmista kimchiä
  • mustapippuria myllystä
  • tuoretta korianteria
Lisäksi:
  • chilikastiketta

Valmistusohje

  • Laita kiehuva vesi kulhoon ja lisää joukkoon nuudelit.
  • Anna pehmetä muutaman minuutin ajan ja valuta lävikössä.
  • Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi poikkisyin.
  • Kuumenna öljy wokkipannussa ja paista lihasuikaleet kauttaaltaan käännellen, kunnes pinta on kauniin värinen. Mausta suolalla ja nuudelipussien mausteilla.
  • Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja leikkaa sipuli ohuiksi lohkoiksi.
  • Lisää ne pannulle ja kääntele hetki kovalla lämmöllä.
  • Lisää kimchi, valutetut nuudelit ja mustapippuria myllystä.
  • Kääntele hetki kovalla lämmöllä ja tarkista maku.
  • Tarjoa seuraksi tuoretta korianteria ja chilikastiketta.
  • Vinkki! Voit korvata naudanlihan jauhelihalla, broilerinfileesuikaleilla, porsaanlihalla, tofulla ja erilaisilla kasviproteiinivalmisteilla.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä