Frutti di Mare

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

6 arvostelua. Keskiarvo: 2.7/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

  • vesi
  • hiiva
  • suola
  • öljy
  • vehnäjauho
  • salsakastike
  • tonnikalapala
  • simpukka
  • ananaspalat
  • katkarapu
  • suippopaprika
  • valkosipulinkynsi
  • jalapeno-rengas
  • oregano
  • juustoraaste

Tässä perheemme suosikkipizzatäytteillä tehty pizza Hellapoliisin tapaan.
Todella herkullista!

Frutti di Mare

Pohja:
2 1/2 dl vettä
1/2 hiiva
ripaus suolaa
1/2 dl öljyä
5 dl vehnäjauhoja

Täyte:
1/2 pulloa (n. 120 g) Santa Marian Tequila & Habanero salsakastiketta
2 prk tonnikalapaloja valutettuna
1/2 prk Abban Limfjordin simpukoita
1 pieni prk ananaspaloja valutettuna
10-20 isoa katkarapua
pala suippopaprikaa renkaina
2 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
(jalapenorenkaita)
oreganoa
170 g emmental-juustoraastetta

Liuota kädenlämpöiseen veteen hiiva, lisää suola, öljy ja jauhot. Vaivaa taikina tasaiseksi.
Anna kohota noin kymmenen minuuttia. Painele taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Levitä pinnalle salsakastike, valutetut tonnikalat, simpukat, ananakset, katkaravut, paprikarenkaat ja puristetut valkosipulinkynnet. Mikäli pidät tulisesta mausta, laita myös hieman jalapenorenkaita.
Ripottele pinnalle oregano ja juustoraaste.

Paista 250 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä