Frutti di Mare
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- vesi
- hiiva
- suola
- öljy
- vehnäjauho
- salsakastike
- tonnikalapala
- simpukka
- ananaspalat
- katkarapu
- suippopaprika
- valkosipulinkynsi
- jalapeno-rengas
- oregano
- juustoraaste
Tässä perheemme suosikkipizzatäytteillä tehty pizza Hellapoliisin tapaan.
Todella herkullista!
Frutti di Mare
Pohja:
2 1/2 dl vettä
1/2 hiiva
ripaus suolaa
1/2 dl öljyä
5 dl vehnäjauhoja
Täyte:
1/2 pulloa (n. 120 g) Santa Marian Tequila & Habanero salsakastiketta
2 prk tonnikalapaloja valutettuna
1/2 prk Abban Limfjordin simpukoita
1 pieni prk ananaspaloja valutettuna
10-20 isoa katkarapua
pala suippopaprikaa renkaina
2 isoa valkosipulinkynttä hienonnettuna
(jalapenorenkaita)
oreganoa
170 g emmental-juustoraastetta
Liuota kädenlämpöiseen veteen hiiva, lisää suola, öljy ja jauhot. Vaivaa taikina tasaiseksi.
Anna kohota noin kymmenen minuuttia. Painele taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Levitä pinnalle salsakastike, valutetut tonnikalat, simpukat, ananakset, katkaravut, paprikarenkaat ja puristetut valkosipulinkynnet. Mikäli pidät tulisesta mausta, laita myös hieman jalapenorenkaita.
Ripottele pinnalle oregano ja juustoraaste.
Paista 250 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.