Välimeren patonki
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- patonki
- oliiviöljy
- salaatinlehti
- tomaatti
- punasipuli
- artisokan sydän
- mozzarellapala
- basilika
- mustapippuri
- pinjansiemeniä
- balsamico
Ihanat kesäeväät voit valmistaa itse, tai jos olet Helsingin keskustassa, poikkea Citykäytävään FoodLabiin ja hae retkievääksi Hellapoliisin suunnittelemat Subillet! Voit valita eväskassiin Subillen neljästä eri vaihtoehdosta ja lisäksi juoman ja jälkiruoan.
Välimeren patonki tuo mieleen lämpimän kesäfiiliksen ja etelän tavernat.
Nauti hyvässä seurassa!
Välimeren patonki
1 patonki
n. 2 rkl oliiviöljyä
muutama salaatinlehti
muutama tomaattiviipale
punasipulirenkaita (sellaisenaan tai marinoi punasipulia hetki balsamicossa)
artisokansydämiä (säilöttynä)
mozzarellapalloja (tai minimozzarellapalloja)
basilikaa
mustapippuria myllystä
paahdettuja pinjansiemeniä
balsamicoa suihkeena
Paista patonki ja halkaise etuosaan leivän mittainen viilto.
Valuta sisälle oliiviöljyä ja laita täytteeksi salaattia, tomaattia, artisokkaa ja punasipulia.
Lisää mozzarellapallot ja tuoretta basilikaa.
Mausta mustapippurirouheella ja ripottele täytteiden päälle pinjansiemeniä.
Suihkauta täytteiden päälle vielä hieman balsamicoa.
Yhteistyössä: