Täytetyt nyhtökaurarinkelit
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 4 Keski Vesirinkeli
- kourallinen babypinaatti
- 100 g nyhtökaura
- härkis
- 1-2 rkl harissatahna
- 1 dl tuore korianteri
- 2 tomaatti
- 1 punasipuli
- 1 limen mehu
- mustapippurirouhe
- maustamaton jogurtti
- 50-100 g smetana
- ranskankerma
Täytetyt rinkelit toimivat mainioina illanistujaisherkkuina. Upean mausteista harissatahnaa löydät hyvin varustelluista marketeista
pienestä lasipurkista.
Täytetyt nyhtökaurarinkelit
4 annosta
4 vesirinkeliä
kourallinen babypinaattia
100 g nyhtökauraa
1-2 rkl harissatahnaa
Lisäksi:
1 dl hienonnettua korianteria
2 tomaattia
1 punasipuli
yhden limen mehu
mustapippuria myllystä
Lisäksi:
50-100 g maustamatonta jogurttia,
smetanaa tai ranskankermaa
Halkaise rinkelit kahteen osaan ja paahda pannulla, uunissa tai leivänpaahtimessa.
Laita babypinaattia rinkeleille. Sekoita harissatahna nyhtökauran joukkoon ja levitä nyhtökaura alimmille rinkelinpuolikkaille.
Sekoita hienonnettu korianteri, pieneksi kuutioidut tomaatit ja hienonnettu punasipuli keskenään.
Purista joukkoon limen mehu ja rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Sekoita.
Jaa seos rinkeleille ja tarjoa seuraksi maustamatonta jogurttia, smetanaa tai ranskankermaa.