Suolainen pappilan hätävara

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso

11 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen

Advertising information

Mainos päättyy, resepti jatkuu

Ainekset

3-6 annosta
  • 6 viipaletta maalahden limppu
  • 18-24 viipaletta pepperoni
  • 100 g fetajuusto
  • muutama oliivi
  • 2 rkl oliiviöljy
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 dl juustoraaste
  • 1 dl kuohukerma
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu

Suolainen pappilan hätävara on ihastuttava iltapalaherkku! Pepperonin voit korvata myös muilla suolaisilla täytteillä. Millainen on oma suosikkisi?

Suolainen pappilan hätävara
3-6 annosta

6 viipaletta Maalahden Limppua
18-24 viipaletta pepperonia
100 g fetajuustoa
muutama oliivi
2 rkl oliiviöljyä
1 hienonnettu valkosipulinkynsi
2 dl juustoraastetta
1 dl kuohukermaa

Laita Maalahden Limppu -leipäviipaleet työlaudalle ja laita päälle pepperonia, fetajuustoa ja oliiveja.
Laita leivät limittäin reunalliseen uunivuokaan.
Pirskota päälle oliiviöljyä ja hienonnettua valkosipulia.
Ripottele pinnalle juustoraastetta ja kuohukermaa.
Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja leivät ovat saaneet kauniin värin.

Tarjoa heti!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: