Suolainen pappilan hätävara

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

11 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

3-6 annosta
  • 6 viipaletta maalahden limppu
  • 18-24 viipaletta pepperoni
  • 100 g fetajuusto
  • muutama oliivi
  • 2 rkl oliiviöljy
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 dl juustoraaste
  • 1 dl kuohukerma

Suolainen pappilan hätävara on ihastuttava iltapalaherkku! Pepperonin voit korvata myös muilla suolaisilla täytteillä. Millainen on oma suosikkisi?

Suolainen pappilan hätävara
3-6 annosta

6 viipaletta Maalahden Limppua
18-24 viipaletta pepperonia
100 g fetajuustoa
muutama oliivi
2 rkl oliiviöljyä
1 hienonnettu valkosipulinkynsi
2 dl juustoraastetta
1 dl kuohukermaa

Laita Maalahden Limppu -leipäviipaleet työlaudalle ja laita päälle pepperonia, fetajuustoa ja oliiveja.
Laita leivät limittäin reunalliseen uunivuokaan.
Pirskota päälle oliiviöljyä ja hienonnettua valkosipulia.
Ripottele pinnalle juustoraastetta ja kuohukermaa.
Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja leivät ovat saaneet kauniin värin.

Tarjoa heti!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä