Sienestäjän omenalimppu
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- voi
- kantarelli
- metsäsieni
- suola
- mustapippuri
- smetana
- omena
- sipuli
- sinappi
- Pågen Omenalimppu
- rucola
Pågen tuo markkinoille syyskuun alussa upean mehevän Omenalimpun, joka on valmiiksi viipaloitu. Leipä pysyy mehevänä vaikka joutuisi hieman syöjiä odottelemaankin. Siksi se on loistava valinta esimerkiksi juhlapöytään kokonaisina viipaleina tai suupaloiksi leikattuna.
Syksyn sienisadosta valmistat täyteläisen salaatin, joka maistuu upealta mehevän omenalimpun seurana.
Sienestäjän omenalimppu
4 annosta
1 rkl voita
½ l kantarelleja tai muita metsäsieniä
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
250-300 g smetanaa
1 kuorittu omena kuutioina
1 sipuli varsineen, hienonnettuna
2 tl sinappia
4 Pågen Omenalimppu ?viipaletta
Koristeeksi:
rucolaa
omenaviipaleita
mustapippuria myllystä
Sulata voi pannulla.
Paloittele kantarellit pieniksi kuutioiksi ja laita kuumaan pannuun.
Kääntele hetki kovalla lämmöllä, kunnes sienet pehmenevät.
Mausta ripauksella suolaa ja mustapippuria.
Jäähdytä.
Lisää joukkoon smetana, omenakuutiot, hienonnettu sipuli ja sinappi.
Sekoita tasaiseksi .
Tarkista maku.
Jaa sienisalaatti omenalimppu-viipaleiden päälle.
Koristele rucolalla, omenaviipaleilla ja mustapippurilla.
Säilytä suojattuna kylmässä tarjoiluhetkeen saakka.