Poromiehen Limpukka

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 4.5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • pågen limpukka leipäviipale
  • savuporotuorejuusto
  • poron kylmäsavupaisti
  • punainen paprika
  • persilja
  • viherpippuri
  • rosmariini
  • puolukka

Taikinanjuureen
leivottu Pågen Limpukka sisältää ravitsevaa täysjyväruista ja -vehnää. Se on
maustettu puolukalla, punaisella viinimarjalla, vierteellä sekä
siirapilla, ja kieritelty lopuksi vehnärouheessa. Ihana yhdistelmä
makeutta ja mietoa puolukkaista happamuutta.
Limpukkaviipale on mukavan kokoinen eväsleiväksi, mutta siitä saat hienostuneilla täytteillä myös juhlavan tarjottavan.

Poromiehen Limpukka

4 annosta

4 viipaletta Pågen Limpukka -leipää
150 g savuporotuorejuustoa
4 viipaletta poron kylmäsavupaistia rouhittuna
pala punaista paprikaa silputtuna
1/2-2 dl persiljasilppua
n. 20 viherpippuria murustettuna
maustemitallinen kuivattua rosmariinia

Pinnalle:
8-12 viipaletta poron kylmäsavupaistia
puolukoita koristeeksi

Sekoita
savuporotuorejuuston joukkoon veitsellä karkeaksi rouhittua poron
kylmäsavupaistia, silputtua paprikaa ja persiljasilppua.
Murusta joukkoon viherpippurit ja sekoita vielä joukkoon kuivattua rosmariinia.
Sekoita ainekset tasaiseksi ja voitele leipäviipaleet reilulla kerroksella tahnaa.
Kiepauta pinnalle poron kylmäsavupaistia viipaleina ja koristele puolukoilla.

Limpukka

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä