Piparjuuri-savuporosuupalat
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 8 viipaletta maalahden limppu
- 250 g piparjuurituorejuusto
- maustamaton tuorejuusto
- piparjuuritahna
- 16 viipaletta kylmäsavustettu poronpaistileike
- tuore rucola
Cocktailapalat sopivat kaikenlaisiin juhlahetkiin ympäri vuoden.
Pikkusuolaiset ovat suosittuja ja nämä kaikessa yksinkertaisuudessaan upean makuisia. Varaudu siis runsaalla tarjoiluvadilla!
Maalahden Limppu on loistava cocktailpalojen leipä, sillä se pysyy mehevänä kuivumatta.
Valmista näitä vaikkapa pikkujouluihin, uuden vuoden juhlintaan, erilaisiin juhliin ja muuten vaan pikkusuolaisen nälkään.
Piparjuuri-savuporosuupalat
32 kpl
8 viipaletta Maalahden Limppua
250 g piparjuurituorejuustoa tai 250 g maustamatonta tuorejuustoa ja 2 tl piparjuuritahnaa tai raastettua piparjuurta
16 viipaletta kylmäsavustettua poronpaistileikkelettä
rucolaa
Leikkaa Maalahden limppu -leipäviipaleet neljään osaan ja levitä palat tarjoiluvadille. Voit koristella vadin halutessasi rucolalla tai käytä rucola leipäpalojen koristeluun.
Notkista piparjuurituorejuustoa sähkövatkaimella tai sekoita tuorejuusto ja piparjuuritahna tai raastettu piparjuuri keskenään.
Pursota tahna leipäpalojen päälle.
Puolita kylmäsavustetut poronpaistileikkeleet puoliksi ja kääri rulliksi.
Koristele leipäpalat rullilla.