Piknik-suupalat
Uusimmat reseptit
Advertising information
Aasialaishenkiset leivästä valmistetut suupalat maistuvat vaikkapa vapun piknik-eväänä tai kevään rennoissa juhlissa.
Varaa näitä reilusti, sillä ne hurmaavat raikkaudellaan ja katoavat pian tarjoiluvadilta!
Piknik-suupalat
16 kpl
4 Pågen Rasker -leipäviipaletta
4 Pågen JättiRanska -leipäviipaletta
250 g loimulohta tai lämminsavustettua lohta
1 tl wasabitahnaa
1/2 dl soijakastiketta
1 porkkana
1/2 kurkku
1 iso sipuli
1 punainen suippopaprika
1/2 punainen chilipaprika
1 rkl väkiviinaetikkaa
ripaus suolaa
Koristeluun:
100-200 g sinimailasen ituja
Leikkaa leivistä reunat ja paloittele leivät neljään yhtä suureen osaan.
Pidä leipäviipaleet suojattuna, jotta ne eivät kuivu.
Paloittele loimu- tai lämminsavulohi reiluiksi suupaloiksi.
Sekoita wasabitahna ja soija keskenään ja kääntele kalapalat liemessä.
Kuori porkkana ja raasta se kurkun ja sipulin kanssa raastimella.
Leikkaa paprika suikaleiksi ja hienonna chilipaprika.
Sekoita ainesten joukkoon väkiviinaetikka ja ripaus suolaa.
Lado Rasker-palat työlaudalle ja nosta päälle keko kasviksia.
Laita kanneksi JättiRanska-palat.
Laita päälle keko sinimailasen ituja ja koristele maukkaalla lohipalalla ja halutessasi pienellä chilirenkaalla.
Nauti hyvässä seurassa auringonpaisteessa!