Pikkunaposteltavaa ja dippejä
Uusimmat reseptit
Advertising information
Viime aikoina on kyselty paljon kevään ylioppilasjuhlatarjoiluista, kuten myös pienistä naposteltavista, jotka maistuvat erityisesti nuorille.
Kokosin tähän valmiita tuotteita, jotka ovat kivoja dipattavia, ja kyllä vain, näytti maistuvan melkein vauvasta vaariin!
Pikkunaposteltavaa ja dippejä
Tarjoiluvadilla:
-Kantolan Tapini -tapaskeksejä, makuina valkosipuli & basilika, sekä chili & oliivi
-Koka vahvasti maustettuja rapeita nuudelisnackseja
-Parrots’n Japan Mix, sekoitus riisistä, maapähkinöistä, merilevästä ja seesaminsiemenistä valmistettuja snackseja
-Linkosuon ruisnappeja, jotka ovat maustettu chilillä ja sitruunalla
Dipit:
-valmista guacamolea
-Santa Marian Tropical salsaa
– 200 g kermaviiliä + vajaa pussi Santa Marian Cheese Dipmix -juustodippijauhetta
-150 g purkki Kolatun kuttujugurttia, jonka joukkoon on silputtu pieni pala Kolatun Verneri Brie -valkohomejuustoa, sekä valkosipulia, maustettu ripauksella suolaa ja muutamalla tipalla tabascoa.