Pestomarinoitua mozzarellaa

8 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen

Advertising information

Mainos päättyy, resepti jatkuu

Ainekset

  • minimozzarellapallo
  • vihreä pesto
  • miniluumutomaatti
  • villirucola
  • punasipuli
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu

Buffetpöydän pikkusuolainen herkku on pestomarinoidut mozzarellapallot. Seuraksi sopii raikkaat salaatit ja itse valmistetut leivät. Voit tarjota myös alkupalana tai piknikeväänä.

Pestomarinoitua mozzarellaa

2-4 annosta alkupalana

120 g minimozzarellapalloja
1/2 dl vihreää pestoa
100 g miniluumutomaatteja
villirucolaa
1 pieni punasipuli renkaina

Sekoita minimozzarellapallojen joukkoon pestokastike.
Kokoa lautaselle villirucolaa, marinoituja minimozzarellapalloja, miniluumutomaatteja ja punasipulia.

Vinkki! Käytä miniluumutomaattien sijaan hauskan näköisiä pikkuisia helmitomaatteja!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: