Pesto-mozzarellapalat

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 3.3/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • mozzarellalevy
  • vihreä pesto
  • gluteeniton pesto
  • miniluumutomaatti
  • aurinkokuivattu tomaatti
  • basilikanlehti
  • mustapippuri

Kaupan juustohyllyltä tein hauskan löydön, mozzarellalevyn, joka oli kääritty pakettiin löysälle rullalle.
Kotona avasin rullan, täytin ja käytin sen uunissa ja leikkasin pieniksi paloiksi.
Nämä palat sopivat myös suupaloiksi kevään juhlapöytään.

Pesto-mozzarellapalat

240 g Mozzarellalevy
2 rkl vihreää pestoa (keliaakikolle valmistettaessa tarkista tuotteen gluteenittomuus)
5-6 miniluumutomaattia tai aurinkokuivattuja tomaatteja
basilikanlehtiä
mustapippuria myllystä

Voitele mozzarellalevy pestolla. Asettele levylle vieretysten miniluumutomaatit ja ripottele pinnalle basilikanlehdet.
Kääri rullalle ja käytä 180 asteisessa uunissa viitisen minuuttia.
Leikkaa pieniksi viipaleiksi ja rouhi pinnalle mustapippuria myllystä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä