Meksikolaiset lihapullat ja feta-perunasalaatti

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

7 arvostelua. Keskiarvo: 2.6/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • korppujauho
  • vesi
  • kerma
  • kananmuna
  • sipuli
  • jauheliha
  • chili con carne-mausteseos
  • kermaviili
  • Sauvon säilykkeen vanhan ajan viipalekurkku
  • fetajuusto
  • omena
  • peruna

Valmiit kastikejauheseokset sopivat paljon muuhunkin kuin ihan varsinaiseen, siihen suunniteltuun tarkoitukseen.
Nämä lihapullat maustoin helposti Chili con Carne- mausteseoksella.

Lisäkkeeksi tein pienen annoksen kastiketta, josta tulikin salaattia, kun joukkoon lisäsi hieman perunaa.

Meksikolaiset lihapullat

1 dl korppujauhoja
2 dl vettä tai kermaa
1 muna
1 sipuli silppuna
500 g nauta-sikajauhelihaa
1/2 pss Maggin Chili con Carne -mausteseosta
Laita kulhoon korppujauhot ja neste, anna turvota hetki.
Lisää muna, sipulisilppu, jauheliha ja mausteseos, sekoita tasaiseksi.
Pyörittele taikinasta pieniä pyöryköitä, paista pannulla kuumassa rasvassa.

Feta-perunasalaatti

2 prk kermaviiliä
1 dl Sauvon säilykkeen vanhan ajan viipalekurkkuja
50-100 g fetajuustoa
1/2-1 omena kuutioina
2-4 kypsää  perunaa kuutioina

Sekoita kermaviilin joukkoon suikaloidut viipalekurkut, murustettu fetajuusto, kuutiotu omena ja kuutioidut perunat.

 

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä