Lehtevät tonnikalakääröt

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • vispikerma
  • Chili-paprikatuorejuusto
  • paprikajauhe
  • chilijauhe
  • suola
  • valutettu tonnikala
  • kevätsipuli
  • tilli

Tänään testasin Bake and Partylla myynnissä olevia voitaikinatorvia.
Lehti-/voitaikinalevyä
kaulitaan hieman pidemmäksi pituussuunnassa, sopiva pituus on kaksi
torven mittaa ja muutama sentti päälle, levy leikataan pituussuunnassa
kolmeen osaan.

Yksi kaistale taikinaa riittää yhden torven
ympärille. Taikina kannattaa kieputtaa tiukasti, jotta lopputulos olisi
mahdollisimman kaunis.

Taikinat voidellaan ja paistetaan 225 asteisessa uunissa, kunnes ovat kauniin värisiä.

Nämä kääröt täytin suolaisella täytteellä.

Tonnikalatäyte (12kpl)

1 dl vispikermaa vaahdotettuna
100 g chili-paprikatuorejuustoa
paprikajauhetta
ripaus chilijauhetta
(suolaa)
1 prk valutettua tonnikalaa
hieman kevätsipulia tai tilliä

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää tuorejuusto, mausteet, tonnikala ja kevätsipuli.

Pursota täyte rullien sisään.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä