Lämpimät Parmankinkku-rinkelit
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- vesirinkeli
- punainen pestokastike
- parmankinkku
- musta oliivi
- vihreä oliivi
- parmesaanijuusto
- mustapippuri
- rucola
Rinkeleistä valmistat ihanat pikkusuolaiset iltapalaksi tai illanistujaisiin.
Herkullinen pikkupurtava on valmis muutamassa minuutissa.
Lämpimät Parmankinkku-rinkelit
4 annosta
2 Keski Vesirinkeliä
2 rkl punaista pestokastiketta
4 viipaletta Parmankinkkua
4-8 mustaa tai vihreää oliivia
1/2-1 dl parmesaanijuustoa lastuina
mustapippuria myllystä
rucolaa
Halkaise rinkelit ja asettele leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Voitele punaisella pestokastikkeella, laita päälle Parmankinkkuviipaleet ja oliivit.
Raasta pinnalle parmesaanilastuja.
Kuumenna 200 asteisessa uunissa, kunnes Parmankinkku on rapeaa ja juusto on sulanut.
Rouhi valmiin annoksen päälle mustapippuria myllystä ja laita päälle keko rucolaa.