Lämpimät naudanpaistileivät

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 3/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • paahtoleipä
  • sinappi
  • naudanpaistileikkele
  • basilika
  • kirsikkatomaatti
  • miniluumutomaatti
  • pippuri juusto

Illanistujaisissa ja tietysti ihan arkenakin maistuu lämpimät voileivät, johon saa juhlavuutta käyttämällä täytteeksi hieman hienompia leikkeleitä.
Ilmajoen osuusmeijerin laktoositon Luolamies-juusto mustapippurilla maustettuna osoittautui herkulliseksi kuorrutteeksi.
Juhlavamman näköisen tarjottavan saat, kun leikkaat leivät kolmioiksi.

Lämpimät naudanpaistileivät

paahtoleipiä
sinappia
naudanpaistileikkeleitä
tuoretta basilikaa
kirsikka- tai miniluumutomaatteja
Luolamies pippuri juustoa viipaleina

Voitele leipäviipaleet sinapilla.
Laita päälle naudanpaistileikkeleitä, tuoretta basilikaa ja puolitettuja miniluumutomaatteja.
Nosta pinnalle Luolamies-juustoa.

Laita leivät leivinpaperin päälle. Kuumenna 200-225 asteisessa uunissa, kunnes juusto on sulanut.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä