Lämpimät naudanpaistileivät
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- paahtoleipä
- sinappi
- naudanpaistileikkele
- basilika
- kirsikkatomaatti
- miniluumutomaatti
- pippuri juusto
Illanistujaisissa ja tietysti ihan arkenakin maistuu lämpimät voileivät, johon saa juhlavuutta käyttämällä täytteeksi hieman hienompia leikkeleitä.
Ilmajoen osuusmeijerin laktoositon Luolamies-juusto mustapippurilla maustettuna osoittautui herkulliseksi kuorrutteeksi.
Juhlavamman näköisen tarjottavan saat, kun leikkaat leivät kolmioiksi.
Lämpimät naudanpaistileivät
paahtoleipiä
sinappia
naudanpaistileikkeleitä
tuoretta basilikaa
kirsikka- tai miniluumutomaatteja
Luolamies pippuri juustoa viipaleina
Voitele leipäviipaleet sinapilla.
Laita päälle naudanpaistileikkeleitä, tuoretta basilikaa ja puolitettuja miniluumutomaatteja.
Nosta pinnalle Luolamies-juustoa.
Laita leivät leivinpaperin päälle. Kuumenna 200-225 asteisessa uunissa, kunnes juusto on sulanut.