Lämpimät halloumi-tomaattileivät

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

28 arvostelua. Keskiarvo: 3.2/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

2 annosta
  • 2 rkl paahdettuja pinjansiemeniä
  • cashew-pähkinä
  • tuore rucola
  • 1 kpl valkosipulinkynsi
  • 20 g parmesaanijuusto
  • ¾ dl oliiviöljy
  • merisuola
  • mustapippuri
  • 4 kpl paahtoleipäviipale
  • 2-3 rkl voi
  • margariini
  • 2 kpl tomaatti
  • 100 g halloumijuusto

Lämpimät leivät maistuvat vaikkapa lounaaksi, iltapalaksi tai saunaillan päätteeksi. Muutamasta raaka-aineesta taiot ihanat herkkupalat isommallekin joukolle. Nyt on aika kaivaa kaappien kätköistä pölyttynyt voileipägrilli.

Lämpimät halloumi-tomaattileivät
2 annosta

Rucolapesto

n. 2 rkl paahdettuja pinjansiemeniä tai cashewpähkinöitä
kourallinen rucolaa
1 valkosipulinkynsi
20 g parmesaanijuustoa
¾ dl oliiviöljyä
ripaus merisuolaa
mustapippuria myllystä

Lisäksi:

4 paahtoleipäviipaletta
2-3 rkl voita tai margariinia
2 tomaattia
100 g halloumi-juustoa

Laita rucolapeston ainekset kulhoon ja sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi.
Lisää tarpeen mukaan oliiviöljyä, kunnes saat sopivan levittyvän tahnan.
Tarkista maku.
Voitele leipäviipaleista puolet voilla tai margariinilla.
Levitä toisille puolille rucolapestokastiketta ja viipaloi päälle tomaattia ja halloumijuustoa. Aseta päälle leipäviipaleet siten, että alle ja päälle jää voikerros.
Laita leivät kuumaan voileipägrilliin ja sulje kansi.
Anna leipien paistua rapeapintaisiksi.
Tarjoa sellaisenaan tai salaatin kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä