Lämmin pepperonileipä

  • 10 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Maxi Sauce logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 puolikas reikäleipä
  • 50-60 g pepperoni kestomakkara
  • 1 purkki säilykeananas
  • 4 kirsikkatomaatti
  • (vaihtoehto) miniluumutomaatti
  • 4 pepperoni
  • basilikanlehti
  • 100-150 g juustoraaste
  • 1 kananmunanvalkuainen

Ihana iltapalaksi tai illanistujaisiin sopiva tarjottava valmistuu helposti maistuvasta ruisleivästä. Kuka voisi vastustaa lämmintä leipää ihanilla täytteillä? Täytteeksi toki voit laittaa mitä itse haluat. Leipä on voideltu herkulliselta Maxi’n Helsingin Sinapilla, joita löydät hyvin varustelluista marketeista erikokoisissa myyntipakkauksissa.

Lämmin pepperonileipä
2-4 annosta

1 reikäleivän puolikas
reilusti Maxi’n Helsingin Sinappia
50-60 g pepperonia, savustettua kestomakkaraa
1 pieni prk ananasrenkaita, valutettuna
4 kirsikka- tai miniluumutomaattia
4 säilöttyä mietoa pepperonia
basilikanlehtiä
100-150 g juustoraastetta
1 kananmunavalkuainen

Lämmin pepperonileipä

Laita reikäleipä leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Levitä pinnalle reilusti Helsingin Sinappia. Levitä päälle pepperoniviipaleita. Laita päälle myös ananasrenkaat, puolitettuja miniluumutomaatteja, säilöttyjä mietoja pepperoneja ja basilikanlehtiä. Sekoita juustoraaste ja munanvalkuainen keskenään ja jaa seos pinnalle. Kuumenna leipää uunin keskiritilätasolla 225-asteessa, kunnes pinta on kauniin värinen.

Leikkaa paloiksi ja nauti heti!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: