Kesäpäivän bruschetta

  • 10 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 4.5/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

n. 10 annosta
  • 1 patonki
  • ½ dl oliiviöljy
  • 1-2 valkosipulinkynsi
  • 3-4 tomaatti
  • 2 kevätsipulinvarsi
  • ½ dl tuore basilika
  • mustapippurirouhe
  • suola
  • ½ sitruunan mehu

Kesäpäivän bruschetta
Noin 10 annosta

1 patonki
½ dl oliiviöljyä
1–2 valkosipulinkynttä

Pinnalle:
3–4 kotimaista tomaattia
2 kevätsipulinvartta
½ dl basilikaa
mustapippuria myllystä
suolaa
½ sitruunan mehu

Koristeluun:
basilikaa

Leikkaa patongeista vinoviipaleet ja laita ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Pirskota päälle oliiviöljyä ja hienonnettua valkosipulia. Paahda 250-asteissa uunissa, kunnes pinta alkaa saada väriä ja muuttuu rapeaksi. Valmista sillä välin täyte. Poista tomaateista kannat ja leikkaa aivan pieniksi kuutioiksi. Hienonna kevätsipulinvarret ja basilika. Sekoita ainekset keskenään ja lisää mustapippuri, suola ja sitruunan mehu. Jaa seos rapeiden patonkipalojen päälle ja tarjoa heti.

Vinkki! Valmista täyte etukäteen ja säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä